tiistai 21. kesäkuuta 2011

Salillani käy samaan aikaan vanha vatsakas mies polkemassa istuttavalla kuntopyörällä. Hänellä ei ole urheiluvaatteet uusinta muotia, vaan samat mukavat siniset pöksyt ja henkselit. Urheilukassina hänellä on vanha nahkainen laukku, neliskanttinen, ruskea ja hieman korkeampi kuin mitä on leveä. En tiedä, mitä laukussa on, koska mies ei koskaan avaa sitä, mutta kuljettaa sitä mukanaan. Siellä me sitten treenaamme, ukko ja minä. Yleensä myöhään illalla, kun muita asiakkaita ei enää ole, ja koko suuri ja räikeästi maalattu keskus on tyhjä ja hiljainen.

2 kommenttia:

  1. Mä käyn kanssa salilla mieluiten joko aamupäivällä tai myöhään illalla, kun siellä ei ole muita kuin minä ja muut hörhöt.
    Paitsi nyt kun olen töissä, niin on melkein pakko mennä heti töitten jälkeen tai ei jaksa ollenkaan, ja silloin siellä on liikaa ihmisiä häiritsemässä treeniäni. :)

    VastaaPoista
  2. Eipähän tarvii jonotella, mutta toisaalta sauna ei enää ole päällä kymmenen jälkeen. Se on semmosta optimoinnin kanssa taiteilua.

    17-19 on varmaan pahin aika yrittää käydä, minnekään ei mahdu ja akat täyttää crosstrainerit ja äijät kaikki penkit, ja tunnin välein saleista pelmahtaa komppaniallinen jumppahirmuja ruuhkauttamaan suihkut ja pukutilat.

    VastaaPoista