tiistai 3. elokuuta 2010

Puistossa pieni valkotukkainen mummo pui nyrkkiä toiselle pienelle mummolle, jolla oli seurakoira. "Rikollinen! Kuinka te kehtaatte?! Törkeää käytöstä!" Kädessään syyllinen mummo roikotti koirankakkapussia. Syyttävän mummon siniset silmät pyöristyivät pöyristyksestä, naama oli vääntynyt hätääntyneeseen inhoon.

5 kommenttia:

 1. Anonyymi8/03/2010

  Mikä oli rikollista?

  Koira?

  Koirankakka?

  Koirankakka pussissa?

  VastaaPoista
 2. Tämä arvoitus ei ratkennut siinä muutamassa sekunnissa, jotka kuluivat, kun kävelin ohi ja tapojen vastaisesti katsoin suoraan kumpaakin mummoa.

  Minun mielitulkinta asiasta on, että huutava mummo eli parhaillaan sellaista iljetystä, mikä on aikojen kuluessa jo kadonnut maailmasta ja muuttunut tunnistamattomaksi tavalliseksi asiaksi.

  VastaaPoista
 3. Anonyymi8/04/2010

  Olisiko huutava mummo "joutunut" itse noukkimaan kakan, koska toinen ei ollut viitsinyt?
  Noissa tilanteissa pitäisi olla sallittua taklata omistaja siihen jätöksen päälle.

  VastaaPoista
 4. Eipä tainnut noukkia, vaan istua puistonpenkillä. Tosin pistää miettimään, millainen ihminen ylipäätään keräilisi asioikseen vieraiden koirien jätöksiä ja huutelisi puistoisssa rikollista sen jälkeen. Hoitoa vaille, sanoisin.

  sanavahvistus: renes -munuaiset

  VastaaPoista
 5. Anonyymi8/05/2010

  Koirat herättävät ihmisissä syviä tunteita; monet rakastavat niitä, jotkut eivät. Helteillä ei saa koiria uittaa rannoilla, niitä ei saa viedä leikkikentille, toreille. Jokohan niiltä pian kielletään näkyminen ja kuuluminen.

  Eräänä päivänä näin aikuisenikäisen äidin pissattavan lastaan leikkikentälle, vaikka vieressä olisi ollut pieni puistikko, siis parin askeleen päässä. Näillä leikkikentillä saattaa olla huumepiikkejä ja särjettyjä pulloja, eivätkä varmasti ole koirien jättämiä.

  nimim. Oikeuksia koirille

  VastaaPoista