tiistai 13. heinäkuuta 2010

pohtivainen

Olenkohan ainoa, jonka mielestä Lady Gagan uuden musiikkivideon Alejandron piukeat miehet verkkosukkahousuissa ja mustissa korkokengissä ovat tosi kuumia? Siis kuumia, ei kummia. Tavallisen miehen päällä en varmaankaan taida välittää fetissivaatteista, mutta nuo tanssijat ovat ihan eri asia. Enkä pidä todellisuudessa kovin pumpatusta ulkomuodostakaan, mutta jokin hyvin hyvin naisellisten ja äärimmäisten miehekkäiden mielleyhtymien ristiriita ja oikosulku on tässä jotenkin hämmentävää. Lääh!

12 kommenttia:

 1. No nyt melkein tekisi mieleni etsiä se video ja katsoa, mutta vain melkein.
  Väkipakolla se kuitenkin tulee verkkokalvoille joskus, joten kerron sitten.

  VastaaPoista
 2. No okei, etsin sen youtubesta. Olipa se hankalaa ja olipa se pitkä video.
  En tosin katsonut kuin pätkän, mutta en vielä ainakaan ruvennut läähättämään. Tutkailen sisintäni asian suhteen vielä.

  VastaaPoista
 3. No ne korkkarimiehet on siinä vasta keskivaiheilla, aika pitkään joutuu gagaa kuuntelemaan.

  Jotenkin minulla oli sellainen KUTINA, että olisin ihan yksin tämän(kin) asian kanssa.

  VastaaPoista
 4. Näimpäs eilen transun, keski-ikäinen, vartalostaan huoltapitävä mies. Oli pukeutunut valkoiseen hihattomaan kauluspaitaan (naisten malli pitsikoristein) ja mustiin kapreihin (naisten osastolta nappikoristeista päätelleen) sekä siroihin sandaaleihin. Olin jopa yllättynyt, selvästi naisellinen vaatetus mutta samalla todella miehekäs. Pisteet hänelle, oli jopa miellyttävä näky.

  VastaaPoista
 5. Joo, mä katsoin pätkän nimenomaan sieltä keskivaiheilta.
  Mut hei jokaiselle jotakin. ;)

  Terv. Parsa

  VastaaPoista
 6. Joella,

  täällä on kuntosalilla myös sellainen pitkätukkainen vanhahko mies, joka treenailee naisten syvään uurretuissa ja muotoon leikatuissa topeissa. mutta tää ei oo yhtään sellainen komea transu, vaan vähän semmonen epämääräinen.

  mutta miksei vois miehelle nappaskengät ja röyhelöpaidat sopia, kyllähän ne ennenkin keekoili kiharretuissa peruukeissa ja rimpsulasukissa.

  parsa,

  ajatteles nyt sitä Priscillaa, aavikon kuningatarta. Siinäkin oli niin nättejä transuja että. Tosin ne taisi enemmän olla hellyttäviä kuin seksikkäitä. Liika paljon meikkiä ja höyheniä minun makuun. Musta korkokenkä ja verkkosukkahousu, eikä muuta.

  VastaaPoista
 7. Mä en ole tainnut sitä nähdä.
  Mutta ei ne mitään rumiluksia tokikaan siinä videolla olleet.

  VastaaPoista
 8. Sehän on ihan legendaarinen road movie, mr Smith eli Hugo Weaving keikistelee tekoripsissä.

  http://www.imdb.com/title/tt0109045/

  drag queenit matkaavat pinkillä bussilla aavikon halki, ja paikalliset miehet eivät oikein arvosta.

  VastaaPoista
 9. No mutta hei, ei kait niitä nyt kuitenkaan yhtä ihmistä varten ole siihen laitettu :) Kyllä sulla täytyy olla joku vertaisryhmä jossain. No joo lomapäivän ratoksi katselin sen ja minustakin ne oli aika makeita. Hyviä kirjoituksia Anne ollut viime aikoina(kin). Rusinajuttu oli aivan loistava. Millon aijot lähestyä kustantajia?

  VastaaPoista
 10. Aikidossa varmaan jo vähän huomaamattaan kieroutuu, kun katselee niin pitkään miehiä hameissa. Ei siinä paljoa tarvita, niin menee ne kengät ja huulipunatkin.

  Eikö se mennytkään niin, että kustantajat lähestyvät minua? Vaikkei minulla ole sähköpostiakaan saati sitten nimeä tarjolla missään, enempi haastetta.

  VastaaPoista
 11. taikuri7/14/2010

  miehet hameissa, wau!
  Siis miehekäs mies, pitkässä mustassa "miesten" hameessa.

  VastaaPoista
 12. No niin, nyt päästään asiaan. :)

  Hakamat ja siis hameetkin ovat erittäin wau miehillä. Entäs komeat miehet pitkissä katolisissa papinkaavuissa? Niillä on se selibaattilupauskin.

  VastaaPoista